Træfigurer sælger som varmt brød

kay bojesen abe

Noget af det hotteste lige nu inden for interiør er træfigurer. Særligt træfigurerne fra Kay Bojesen er populære som aldrig før. Figurer som elefanten, aben, hunden og sangfuglen står efterhånden i mange danske hjem. Især den populære Kay Bojesen abe hitter lige nu. Kay Bojesens populære træfigur er elegant, tidløs og legesyg. Figurerne er blevet produceret i mange, mange år og standarden er aldrig faldet. Der er fokus på kvalitet og æstetik. Figurerne henvender sig ikke kun til børn og barnlige sjæle. Enhver vil finde glæde ved minimum en af figurerne, da der er stor bredde i figurernes visuelle udtryk. Selvom du ikke er vildt med den populære abe, kan du sikkert finde en anden Kay Bojesen figur, der falder i din smag.

Historien om Kay Bojesen

Manden bag den berømte abe, var oprindeligt uddannet sølvsmed. Helt fra barnsben gik han op i at skabe ting med sine hænder, design og æstetik. Det var da også derfor han uddannede sig til sølvsmed. Kay Bojesen elskede at arbejde med sit oprindelig fag, men da han blev far, blev han inspireret på ny. Her fandt en ny lidenskab i legetøj til børn. Det bragte minder frem fra hans egen barndom, var Kays far snittede figurer ud af træ til ham. I 1930’erne begyndte han for alvor at udvikle trælegetøj til børn. Formerne skulle være runde og gode at holde ved for barnet. I disse år og frem designede han de kendte figurer, som mange danskere har stående i deres hjem den dag i dag. Kay levede et langt liv og døde i en alder af 72 år. Han efterlod sig en stor designarv, som Rosendahl Design Group har valgt at føre videre. Rosendahl har sat en stor del af de klassiske designs i produktion igen, til stor begejstring for mange. Læs mere på Wikipedia, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om denne legendariske mange.

Den perfekte gave

Figurerne fra Kay Bojesen er i sandhed den perfekte gave, da alle kan finde en figur, de synes om. Det enkle og legesyge design kan vække begejstring hos de fleste. De farverige sangfugle er et perfekt legesygt indslag i børneværelset. Figurerne er robuste og designet til at blive leget med, så du skal ikke være bange for at dit barn får fat i fuglen. Det er jo netop dette, der var den originale tanke bag de mange designs. Hvis du vil følge ånden bag figurerne, skal du altså ikke være bange for at tage figurerne i brug til leg. Det er næsten synd kun at have dem stående til pynt. Dette egner de sig imidlertid også godt til, da deres design er tidløst og klassisk. Figurerne passer perfekt ind i de fleste danskeres hjem. Figurerne er den perfekte gave til studenten. Aben er især populær blandt den unge befolkning, og derfor er det den perfekte studentergave. Man kan desuden købe en lille fin studenterhue, for at gøre looket helt fuldendt og bringe glæde til en glad student.

Skriv et svar