Disse ting skal du have, når du flytter

spisebord med udtræk

Før eller siden skal man forlade de sikre omgivelser hjemme hos mor, og dette kan være en stor omvæltning – du får sikkert alt serveret på et sølvfad, og du skal højst dække bord engang i mellem. Disse tider slutter dog brat, når din krusedulle er sat på kontrakten til lejligheden, fordi her er der ingen vej tilbage – og dit ophold på femstjernet hotel er derfor slut. Det er ikke altid let at vurderer, hvad man skal have med til sit nye hjem, da det er en helt ny verden, man går ind til. Du skal klare alt det praktiske selv, og derfor er det vigtigt, at du får de rigtige redskaber med, da din hverdag ellers bliver hård at komme igennem. Herunder vil der komme nogle vigtige råd, som kan bruges, når du tager det store skridt og flytter ud.

De praktiske ting

Det er ikke altid fedt at skulle bruge mange penge på praktiske ting som eksempelvis køkkeninventar, men det er en nødvendighed, hvis du skal overleve i de nye omgivelser. Det er de færreste, der kan leve uden mad, og derfor skal du en tur på indkøb efter køkkenudstyr. Tag eventuelt din favorit kok med, da hun helt sikkert har styr på alt udstyret. Til køkkenet er pander, alle former for gryder, tallerkener, glas, bestik og krydderier en nødvendighed, hvis man skal leve ordentligt i sit nye hjem. Blandt andet praktisk, kan nævnes alt udstyret til badeværelset, samt diverse rengøringsprodukter. Huske viskestykker, klude, små håndklæder og selvfølgelig en støvsuger, da din nye lejlighed ellers hurtigt kan blive forvandlet til en svinesti. Det er ikke altid fedt at købe de praktiske ting ind, men uden dem kan man ikke leve et anstændigt liv.

Indret lejligheden med stil

Når det mindre sindsoprivende er købt, står dit indretning eventyr for døren. Det sjove ved din indflytning er nemlig, at du kan eksperimentere og udfolde din kreative side. Det er vigtigt, at din personlighed fremstår tydeligt, men derudover skal du selvfølgelig også have noget moderigtigt inventar, fordi din lejlighed skal jo fremvises for gutterne. Overvej at købe et spisebord med udtræk, da disse er ekstremt smarte i en lille lejlighed. Den fylder ikke det store i hverdagen, og skulle du få gæster på besøg, kan du altid trække det ud, så alle gæsterne kan få en siddeplads ved bordet. Din spisestue skal bygges op omkring dit spisebord, hvilket betyder, at du skal tænke dig godt om, når spisebordet skal vælges. Er lejligheden lys, er det også nødvendigt med en lys bordplade, da kontrasten i lejligheden ellers bliver for stor. Har du et spisebord med udtræk, skal du selvfølgelig have lidt ekstra stole på lager, da din indflytterfest vil kræve ekstra stole, når bordet trækkes ud for dine gæster, som med garanti ikke er tilfreds med en ståplads. Når der er styr på stole og bord, er udsmykning af lejligheden vigtigt, da den ellers bliver meget kedelig. Køb derfor lidt pynt i form af et ur, nogle små malerier, planter, skulpturer osv.

En flytning er en stor omvæltning, men følge ovenstående råd, da disse kan gøre din store overgang lidt mere overskuelig.

Skriv et svar