Sådan laver du en fed udestue anno 2016

fed udestue

Nu nærmer sommeren sig efterhånden, og det betyder, at vejret gør det muligt at påbegynde alle mulige hobbyprojekter. Det gode vejr gør det nærmest til en fornøjelse at renovere, udvide, forbedre, ommøblere eller bygge nyt. I denne artikel vi give dig nogle gode råd til, hvordan du kan lave en udestue, der siger 2016. Vi vil fokusere på de ting, der gør en udestue livlig og funktionel, så den ikke bare ser godt ud – den skal også virke efter hensigten.

Sikr hyggen med en fed sofa og et ordentligt TV

Det kan godt være, at sommeren lokker havemøblerne frem, men ikke desto mindre er det stadig rart at bruge aftenen foran fjernsynet, hvor man kan nyde en kold øl, is eller drink. Dét er dansk råhygge, når det er allerbedst.

Inden du kan sætte dig foran TV’et og nyde din yndlingsserie, så skal du dog have styr på to ting. For det første skal du have et ordentligt fjernsyn. Der findes efterhånden et enormt udvalg af verdensklasse fjernsynsmodeller, og her er LED fladskærmen uden tvivl denne redaktions favorit. Et LED fjernsyn er perfekt – både når du skal se dit favorithold spille mod rivalerne, eller når Barnaby løser den ene mordgåde efter den anden.

Du kan dog ikke læne dig tilbage endnu – for har du egentlig en behagelig sofa, der indbyder til afslapning? Måske endda en sovesofa så man også kan overnatte? Hvis ikke, så skriv en ny sofa på indkøbslisten. Når det kommer til sofaer, er det vigtigste naturligvis, at den er rar at sidde i, og at der er nok plads. Dernæst kommer det visuelle, da det jo gerne skal være en sofa, der er flot at se på. Her kan du, alt efter din smag, vælge i mellem fx stof eller læder. Er du i tvivl om, hvor du skal gå hen for at finde din nye sofa, så vil vi herfra anbefale, at du køber din sofa fra WeGot. Du finder ikke bare funktionelle og æstetiske sofaer – de kan også fås til helt fantastiske priser.

Sørg for kolde drinks i lange baner med en slushicemaskine

Det lyder måske som en overdrevet investering – og indrømmet, dette produkt er muligvis forbeholdt de personer, der går det ekstra stykke for familien og gæster. En slushicemaskine er Guds gave til mennesket. Den lækre, kolde læskedrik er nærmest et symbol på den danske sommer, og du kan med stor sandsynlighed se frem til et par meget glade unger, når du bærer maskinen ind af døren.

Inden du køber en slushicemaskine, skal du dog sikre dig, at der er plads i din udestue. Er der i forvejen pladsmangel, kan du med fordel vælge noget andet – fx en køleboks til kolde sodavand og øl. Hvis du tværtimod har oceaner af ubrugte kvadratmeter, bør du helt sikkert overveje at anskaffe dig denne vidundermaskine. Ikke nok med at den leverer en vanvittig lækker læskedrik, så er maskinen også garant for at skabe god stemning. Hvem bliver ikke glad for at få stukket en slushice i hånden? Med en slushicemaskine i din udestue bliver dit hjem samlingspunktet for dine børns kammerater – det sikrer liv og glade dage!

Skriv et svar