Royal Copenhagen er nærmest dansk kulturarv

Copenhagen Royal

Royal Copenhagen er en dansk institution og er opstået efter fusionen mellem Holmegårds Glasværker og Den Kongelige Porcelainsfabrik A/S i 1985.

Tilsammen havde de to fabrikker mange hundrede års erfaring i at producere porcelæn af den højeste kvalitet og design til kræsne kunder over hele verden.

I dag producerer de stadig porcelæn af højeste kvalitet og i et design, som hviler på de mange hundrede års traditioner og fabelagtige håndværk.

Det er let at se at Royal Copenhagen hvid riflet, som de har lagt timer i at designe og producere, står på et fundament af de mange års erfaring. De klare linjer, de æstetiske flotte design og den rene, hvide, klare farve er ikke kun smukke at se på, men også noget, som enhver der nyder et smukt dækket bord, vil kunne få glæde af.

Det helt klassiske stel er sindssygt moderne

Stellets historie med det rillede mønster og de smukke rene linjer går hel tilbage til 1775, hvor det design, som Royal Copenhagen bruger i dag, blev præsenteret.

På deres hjemmeside kan du se stellet og de mange forskellige dele, som udgør dette smukke stel, fra kaffekopper over termokrus og selvfølgelig almindelige krus, som holder din kaffe varm i lang tid. Kopperne har alle de elegante riller på ydersiden, og du kan få dem i forskellige størrelser og med og uden underkopper.

Du kan selvfølgelig også få tallerkner i alle de afskygninger, som der hører sig til – der er alt fra frokosttallerkner til desserttallerkner.

Du kan få en vase og en tepotte i det hvide stel, og du har også mulighed for at købe en sovsekål og en sukkerskål, hvis du ønsker at samle på det hvide stel med de elegante riller.

Du kan ikke kun få de flade frokost- og middagstallerkner – du kan få dybe tallerkner, som også kan bruges som slikskåle til det smukt dækkede kaffebord, og intet stel er jo komplet uden kander til vand, mælk, juice eller hvad du ønsker at servere i dem. Det er helt op til dig, men vi ved med sikkerhed, at de vil bringe en elegance til bordet, lige meget hvad indholdet er.

Til dit morgenbord har de også smørbakken. Den har også en enkelt blå stribe, som den eneste del af stellet, de andre er klare hvide uden andet pynt end rillerne. Du kan også få æggebægre og selvfølgelig de dybe tallerkner til yoghurt eller havregrøden.  Der er fade i smukke designs, som vil pynte på ethvert bord, uanset om det er morgen eller aften.

Den enkelthed som stellet fremviser er fin i stil med det, som oftest bliver set på i udlandet; at Danmark og Skandinavien er der, hvor minimalisme kommer fra – dette er Stel Blå Riflet endnu et godt eksempel på. Fra vores side kan vi kun sige at vi da godt kunne tænke os at se den danske nationaldessert, rødgrød med fløde, serveret i en af de smukke hvide skåle. Stellet kan du også få i andre farver blandt andet blå.

Skriv et svar