Lykken er at vælge vielsesringe…

Hører man blandt de rigtig heldige, der for nyligt har oplevet at blive friet til og bryllupsklokkerne skal kime inden længe, så er man sikkert begyndt på det helt store planlægningsarbejde. At planlægge drømmebrylluppet, er en stor, men vidunderlig opgave at kaste sig over og man erfarer hurtigt, at der er meget at tage stilling til, hvis alt skal klappe på den store dag.

Hvor mærkeligt det end lyder, så er der mange par, der i travlheden helt glemmer, at der skal vielsesringe til. Vielsesringe kan dog ret hurtigt anskaffes, men med de mange valgmuligheder er det klart at foretrække, at være i nogenlunde god tid, så markedet kan undersøges lidt.

Ringene bør naturligvis sidde perfekt på fingrene og hvis man gerne, og det vil mange, have en indgravering i ringene, må der selvfølelig også beregnes tid til dette arbejde.

Husk, vielsesringe i bryllupsbudgettet

Det er lige meget, hvordan man beslutter sig for at gøre, der vil for alle være en ret stor mængde udgifter forbundet med et hvert bryllup. Prøv at udarbejde et realistisk budget, som det også burde være muligt at overholde nogenlunde. De største poster er selve festen og en eventuel bryllupsrejse, men tøj, vielsesringe, kørsel, blomster med mere, kan også løbe op, hvis man ikke ser sig lidt for.

Det er umuligt, at fastsætte en minimums pris, hvis man skal holde bryllup. I mange år var de helt store fester og super eksklusive arrangementer sagen. I dag er denne trend ved at svinde ind og flere par arrangerer deres fester for mindre beløb og med en langt større gør det selv ånd.

Tag snakken om vielsesringe med hinanden og vær helt ærlige omkring jeres forventninger og drømme, det kan spare for skuffelser og mange ture til guldsmeden. Accepter, hvis I ikke er helt enige. Denne symbolske og vigtige ring ligger tit hende noget mere på sinde, end ham. En pragmatisk løsning kan være, og den vælger rigtig mange moderne par, at hun får en dyr ring og at han nøjes med noget mere enkelt. Mange mænd dropper deres vielsesring på et tidspunkt, dette er absolut ikke et tegn på træthed over ægteskabet, men fordi de aldrig rigtig kommer til at forliges med at bruge smykker.

Vielsesringe efter traditionen

Den helt traditionelle vielsesring bruges stadig af mange. Den er enkel i designet, glat og uden sten og signalerer tydeligt for omverdenen, at man er blevet taget og godt gift. Nutidens vielsesringe kan dog også have varierende udtryk og er ofte mere originale og personlige.

Vielsesringe i guld er uden tvivl, de mest populære. Der er noget gedigent, eksklusivt og evigt smukt over materialet, som tiltaler alle. En ring af guld udstråler simpelthen seriøsitet.

Både en traditionel eller mere moderne guldring kan anskaffes til mange forskellige priser og behøves ikke ende med at blive den tungeste post på bryllupsbudgettet.

Gå efter præcis jeres vielsesringe og drop traditionerne, hvis de ikke passer til jeres livsstil. Glem ikke, at disse ringe skal bæres resten af jeres dage.

Skriv et svar