Her finder du en god linkbuildingguide

Vi har valgt at lave en rigtigt god guide til personer, der er interesserede i at oppe deres SEO game. Vi har allerede nu oplevet en stor og positiv respons efter vi har udgivet denne samling af gode SEO råd, tips og tricks. Vi har fundet ud af, at der er rigtigt mange mennesker, som har søgt vidt og bredt på internettet efter gode guides, om, hvordan man får sin hjemmeside op på en god placering på Google. Vores egne spejdere har fundet ud af, at rigtigt mange af de guides som findes i selv de mørkeste afkroge af internettet ikke er ordentligt opdaterede. Det kan være farligt at bruge guides, som ikke er ordentligt opdaterede, da det kan resultere i, at du bruger forkerte teknikker, som ultimativt vil skade din placering på Google. Selvom du sikkert allerede nu har læst alle tænkelige guides omkring linkbuilding, vil vi alligevel komme med én bøn: Sørg også for at læse den gratis linkbuildingguide, som vi har lagt op her på siden.

Vi forsøger ikke at skræmme nogle væk, ved at læsse et helt vognlæs fremmedord ned over folk. Vi prøver i stedet at tage den ellers tekniske snak ned i jordhøjde, hvor vi fortæller, at det tekniske rent faktisk ikke er så farligt – eller teknisk, når det kommer til stykket. Det er derfor vi selv – og alle dem som allerede har læst den – synes, at det er en rigtigt god guide. Vi har delt guiden op i overskuelig og letfordøjelige afsnit, sådan selv den mest informationsmættede person kan fordøje den viden han får. Vi har krydret denne gryderet med en masse praktiske eksempler, sådan du lettere kan relatere teorierne til din egen forretning. Sørg for at læse den gratis linkbuildingguide, fordi den flyder næsten over af værdi og let forståelig dybde. Med andre ord, så taler vores anmeldelser for sig selv. Vi vil lære dig om alt fra gæsteindlæg til PR tunneller, sådan du efterfølgende kan eksekvere alle linkbuilding teknikker på planeten.

Bange for pingviner eller pandaer?

Denne guide til søgemaskineoptimering er især velegnet, hvis din side er blevet ramt af Panda eller Penguin, som er to store Google opdateringer, der har fokuseret på hhv. duplikeret og ringe indhold – og backlinks. Igennem tiden har der været brugt utallige forskellige måder at få sin side op på Google, men før i tiden var det meget benyttet, at man købte en helt masse computergenerede links fra Østen. Dette betød, at det klart var kvantitet fremfor kvalitet. Der var det ikke relevant med ankertekst eller andre gode overvejelser, som man skal gøre sig i dag. Dengang var det personen, som havde hyret den bedste computer, som kunne genere uendeligt mange links på kort tid, som kom øverst på Google. Siden da er linkbuilding blevet mere kompliceret, men det er en god ting for os, som leverer værdi. Hvis du har en side, hvor du har noget godt indhold, så skal vi nok hjælpe dig med komme højt op på Google, sådan andre kan læse det. I dag er det nemlig kvaliteten som vinder på lang sigt.

Skriv et svar