Hos Gufo.dk forhandles der skøn skønlitteratur

skønlitteratur

Udvalget hos Gufo.dk

Gufo.dk er en ny hjemmeside, og her kan du handle bøger på nettet. De har et af Danmarks største udvalg af bøger, både hvad angår, biografier, kogebøger, hobby bøger, børnebøger, skønlitteratur og meget andet. Udvalget af skønlitteratur er stort og dækker en bred vifte af forfattere, genrer og emner, hvilket gør gufo.dk til det oplagte valg hvis man er på jagt efter en bestemt bog eller forfatter. Her er der rigeligt mulighed for at blive inspireret til den næste læseoplevelse, eller til at finde den perfekte gave til nære og kære!

En forhandler med masser af service

Udover det kæmpe store bog udvalg, har gofu.dk også et bredt sortiment af varer der dækker både printpatroner, tasker, kontorartikler samt smartphones og tablets m.m. Kort sagt alle de fornødenheder der har hjemme på kontoret – plus lidt mere.

Hos gufo.dk tilbyder de også en lang række services, der alle har til formål at gøre handlen af deres bøger og andre produkter lettere og smartere for deres kunder – alt sammen med det blå stempel fra e-handelsfonden. Som kunde har man mulighed for at betale via mobilepay, så man slipper for at hive dankortet op af lommen, eller fortsat kan handle sine gaver på trods af mistet eller defekt dankort. Står man i den situation at det er sidst på måneden, bank kontoen er gabende tom og man skal til fødselsdag dagen inden lønningsdag, har man også mulighed for at afbetale på sine køb hos gufo.dk, helt uden renter og gebyrer. Dette gøres via Viabell der også tilbyder selvbestemmelse på hvor meget man vil betale tilbage pr. måned. På den måde kan alle gaverne komme i hus, trods uforudsete udgifter osv.

Foruden disse lækre services opnår man også fri fragt hos gofu.dk når man handler for 499 kr. eller mere. Alt bliver sendt med postdanmark og tildelt et track and trace nummer, der gør det nemt at holde øje med om pakken er lige om hjørnet og tæt på levering. Derudover garanterer gufo.dk også at alle varer bliver leveret inden for 1-6 hverdage, hvilket gør gufo.dk til det oplagte valg når man skal have gjort sig sin (næsten) last minute shopping, hvad end det drejer sig om en fødselsdagsgave der pludselig kom snigende, eller den smarte smartphone der ikke er helt smart mere, og derfor skal udskiftes. Hos gufo.dk er ventetiden ikke lang fra man har afsendt ordren, til man står med den i hånden.

Med det kæmpemæssige udvalg af litterære genrer samt alle de andre produkter gufo.dk sælger, samt den service der udbydes, kan det næsten ikke betale sig at handle sine bøger mv. andre steder. I hvert fald ikke hvis man gerne vil have dem leveret inden for kort tid, have mulighed for at betale senere eller bare ikke lige har sit dankort på sig.

Skriv et svar