Brug færre penge på din printer

printer

Hvad enten man har et kontor derhjemme eller på arbejdet ved man at en printer er en af de ting der koster mange penge at have. Ikke nok med at den er dyr at købe, den koster også mange penge i drift – men det behøver den ikke gøre. Så her får du et par gode råd til hvordan du kan spare penge på din printer.

Køb dine printerpatroner billigere

Det første og nok bedste råd er at du skal holde op med at bruge så mange penge på dine printerpatroner. Det kan hurtigt blive rigtig dyrt, specielt hvis du bare køber nede i den lokale butik eller måske er tilmeldt en kontorforsyning.

Hvis du i stedet køber dine blækpatroner over nettet og så sørger for at bruge en Inkclub rabatkode når du bestiller kan du spare en del penge – og hvis du sørger for at bestille så mange at fragten også er gratis bliver det pludselig meget billigt.

Det samme gælder selvfølgelig hvis du har værdibeviser til andre sider, så kan du bare købe der i stedet for – det værste man kan gøre hvis man skal forsøge at være en rationel forbruger er at vise brand loyalitet når man kan få nogenlunde de samme varer i den samme kvalitet billigere et andet sted.

Behøver jeg printe?

Okay, så printerpatronerne koster ikke helt så meget mere – men det billigste ville stadig være hvis der slet ikke var brug for dem. Og det kan du få til at ske ved altid at spørge dig selv om du nu virkelig behøver printe det du skal til at printe eller om du bare gør det for vanens skyld. Der er mange gange hvor vi printer noget for at putte det i en mappe, når vi lige så godt kunne have puttet det i en mappe på computeren. Eller printer noget fordi vi gerne ville læse det, når vi lige så godt kunne læse det på computeren. Eller hvis det er fordi det er noget vi gerne vil have med os, når vi lige så godt kunne tage en iPad med og så læse det på den i stedet.

Brug genbrugspapir

Nå okay, så nogle gange bliver man nødt til at printe, så det er der ikke så meget at gøre ved. Skal der printes så skal der printes, og så er det jo bare godt at printerpatronerne ikke koster så meget. Men et andet lille trick der er godt for både pengepungen og miljøet er at printe på papir der allerede er brugt. Det er klart at hvis det er et brev du skal sende ud går det nok ikke at der er en gammel regning på bagsiden af papiret, og det går nok heller ikke hvis det er noget der skal i dit arkiv. Så bliver det da for alvor forvirrende at finde ud af hvad der er op og ned i de papirer.
Men hvis du nu skal printe noget fordi du gerne vil læse det igennem for fejl (og det gør man altså bedre når man har det i fysisk kopi). Eller du gerne vil printe en rutevejledning. Eller en tale du skal holde, eller nogle noter om et eller andet. I alle de her tilfælde så gør det jo ikke noget at der er noget andet på bagsiden, og så kan man lige så godt genbruge noget af det papir man har. Det er ikke noget man sparer formuer på, men det er godt for miljøet, og det er også vigtigt at man tænker på det.

Så alt i alt – tænk over hvornår du printer og købe dine printerpatroner med rabat, så skal du nok spare mange penge.

Skriv et svar