Hvad er den bedst smartphone til nettet?

Markedet vrimler med forskellige smartphones, og uanset om man sværger til Apples Iphone eller et af de mange brands, der benytter sig af styresystemet Android, så har de fleste forbrugere deres egne præferencer, når det kommer til, hvad en smartphone skal kunne. Det er efterhånden ikke noget nyt, at smartphones kan langt flere ting end blot sende sms´er og ringe. De er nemlig fyldt til randen med Apps og features, der gør dem uundværlige for rigtig mange af os.

Ligesom smartphonen er der et andet webbaseret vidunder der vinder større og større plads på det danske marked nemlig e-handel. E-handel har gjort, at langt det meste af vores shopping nu kan klares hjemme fra vores egen computer eller smartphone. I denne sammenhæng bringer mobilen dog en ekstra dimension af frihed, da den kan medbringes overalt. Men hvis shoppingen nu skal rykkes fra butikkerne til computeren og videre til mobiltelefonen, så skal ens smartphone være designet til netop dette formål. Men hvilken smartphone er den bedste til formålet, og hvilke kriterier skal den opfylde? Dette svarer jeg på herunder.

En stor skærm

For at opnå en ordentlig shopping oplevelse på mobilen, skal den have en ordentlig skærmstørrelse. En stor skærm gør, at forbrugeren nemt kan se varen og hurtigt kan danne sig et overblik over mulighederne på webshoppen.

En hurtig processor

Når der shoppes online er det muligt at se vare fra mange flere forskellige butikker end det er på gågaden i ens hjemby, derfor skal forbrugeren huske mange flere produkter. På en computer eller smartphone kan man dog som bekendt åbne en ny fane, imens man overvejer varen. Dette kan dog hurtigt resultere i et hav af faner fra forskellige webshops. En overflod af faner og åbne apps vil ofte gøre mobilen langsom og derved skabe en meget langsommelig shopping oplevelse.

Stærkt batteri

På trods af powerbanks og masser af offentligt tilgængelige stikkontakter, er det dog stadig de færreste folk på farten, der er rustet til hurtigt at kunne genoplade deres smartphone. Et fladt mobilbatteri kan meget hurtigt sætte en stopper for ens ”mobil-osen”, og med en slukket telefon er det underordnet, at butikkerne altid har åbent online. Apps og online tjenester bruger meget strøm, derfor skal mobilen have stærkt batteri som er hurtigt at genoplade på farten

Vores anbefaling: Huawei flagskib.

Den nye Huawei p10 er mit valg som den bedste mobil til internet shopping. Mit valg er faldet på Huaweis p10 fordi, dens design og størrelse gør den nem og behagelig at sidde med i længere perioder, som man jo ofte gør når man shopper. Mobilens kraftfulde processor gør det ikke bare muligt at opnå hurtig og smooth oplevelse, men man undgår også et brændende varmt batteri. Batteriet har ligeledes en enorm kapacitet, og kan derfor holde strøm i lang tid, men hvis den skulle løbe tør, får man Huaweis ‘Super Charge’ – oplader med som kan oplade mobilen fuldt ud på under halvanden time. Derfor er Huawei p10 den bedste mobil til e-handel. Huawei er generelt at anbefale, men kigger du på andre mobiler anbefales det, at man bruger lidt tid med test og anmeldelser af Huawei – Nettet er fuld af gode researchsites.

Skriv et svar