Hvorfor er Måltidskasserne hos DinKurv.dk så billige?

Det spørgsmål har vi efterhånden fået nogle gange.

De fleste, der stille spørgsmålet, spørger med en vis skepsis. Mange måske med en bekymring for, om måltidskasserne fra DinKurv.dk lever op til standarden hos Årstiderne eller Coop.
Men det gør de. Bare rolig!

Det er nemlig ikke kvaliteten, DinKurv.dk sparer på. Hverken kvalitet på opskrifter eller ingredienser. Det er til gengæld alt det administrative såsom pakning og levering, som DinKurv.dk har sparet væk.

DinKurv.dk er nemlig ikke som de fleste andre Måltidskasse-firmaer. DinKurv.dk har ikke deres eget varesortiment. De har heller ikke egne brands eller eget lager. Faktisk har DinKurv.dk aldrig selv fingrene på råvarerne.

DinKurv.dk er til gengæld den perfekte mellemmand. DinKurv.dk leverer lækre opskrifter, sammensætter dem i spændende madplaner, finder og udvælger ingredienser og råvarer, og sørger for, at du med bare ét klik kan lægge mad til 4 dage i din indkøbskurv.
Resten er op til de online supermarkeder.

Alle varer til måltidskasserne kommer nemlig fra helt almindelige supermarkeder. Ingredienserne er således heller ikke vejet op eller afmålt, når du modtager din kasse. Det er dog ikke en dårlig ting, da det bare betyder, at der ofte vil være ekstra råvarer til madpakken eller weekenden.
Priserne på ingredienserne er således også supermarkedets priser – ingen ekstra tillæg og ingen ekstra gebyrer. Bare varer, du kender. Varer, du selv ville have købt. Helt simpelt.

DinKurv.dk – Prissammenligning på dagligvarer og måltidskasser

Prisen på en måltidskasse fra DinKurv.dk afhænger således af supermarkedernes priser på dine varer. Og her kan der være stor forskel.

En måltidskasse til 4 personer i 4 dage kan fx svinge fra 332 kr. til 507 kr. afhængigt af, hvilket supermarked, du bestiller varerne fra.

Her kan DinKurv.dk også hjælpe dig. DinKurv.dk fungerer nemlig også som en prissammenligningsside. Her kan du sammenligne priser på alle dagligvarer fra online supermarkeder. Du kan således også sammenligne priserne på ingredienserne til din måltidskasse, og dermed nemt se, hvilken butik, der kan leverer din måltidskasse billigst.
DinKurv.dk giver dig endda et nemt og overskueligt overblik med priserne på måltidskasser i alle butikker. Om du så vil handle i Nemlig.com, Rema 1000, Coop eller Osuma, lader vi være op til dig.

Du kan selvfølgelig også altid købe øvrige varer sammen med din måltidskasse. Så kan du handle ind til både morgen, middag og aften på én gang

Så kan det vist ikke gøres billigere – eller nemmere.

Skriv et svar