Skal dine næsehår trimmes?

næsehår

Nogle mænd har, eller får problemer med for lange hår i næsen. De fleste synes ikke det ser pænt ud med hår der stritter ud af næseboret og vil gerne fjerne det, og derfor er det en rigtig god ide at trimme dem en smule med en næsetrimmer. Det er nemt og hurtigt at trimme sine næsehår, og resultatet er at se med det samme.

Næsehårs trimmer – Hvilken en skal jeg vælge?

Der er to faktorer der spiller ind når du skal vælge en næsehårstrimmer. Hvor mange næsehår har du, og hvor kraftige er hårene. Hvis du kun har enkelte hår der ikke er så kraftige, behøver du ikke en trimmer med så stor kraft, du kan vælge at købe en billigere model fra et supermarked.
Har du derimod meget kraftige næsehår, og er der mange af dem, er det nødvendigt med en næsehårstrimmer af lidt bedre kvalitet. De gode, og lidt dyere modeller holder også i længere tid, derfor kan man ligeså godt invistere i en god trimmer fra starten.
Der findes mange forskellige typer af næsehårstrimmere, og det er forskelligt fra forbruger til forbruger, hvilken der er bedst. Der findes trimmere der er vandtætte, trimmere der har små lygter så du bedre kan se hvad du laver. Nogle trimmere lades op, nogle har batteri og nogle trimmere har ledning. De bærbare trimmere er smarte fordi du ikke er afhængig af at være i nærhden af en stikkontakt når du skal bruge dem, tilgengæld er trimmeren med ledning, altid klar til brug lige når du sætter stikket i.
Nogle trimmere er lavet med små barber knive og ligner en mini hårtrimmer. Disse næsetrimmer kan også bruges til at fjerne lange hår på og i ørene. Andre trimmere ”river” hårene ud. En ulempe ved disse trimmere er at de kan gøre ondt og være ubehagelige at bruge, tilgengæld river de hårroden ud, så der går længere tid før du skal trimme igen.

Sådan bruges en næsehårstrimmer

Den første ting der er vigtig, er at man ikke trimmer sine næsehår, under eller lige efter en forkølelse. Det er svært at fjerne hårene ordentlig hvis der er den mindste smule snot i næsen. Derudover er dine slimhinder hævede og ømme hvis du er forkølet, det kan både gøre det sværere at fjerne alle hår, og det kan også være ubehageligt fordi slimhinderne er ømme.
Din næsetrimmer er også lettere at gøre ren efter brug hvis din næse er helt ren. Husk at rengøre din næsetrimmer hvergang du har brugt den. Når du skal fjerne dine næsehår, er det vigtigt at komme godt rundt i begge næsebor. Hvis du nøjes med at fjerne det hår du kan se, vil du meget hurtigt skulle trimme igen.
Dine næsehår gror fra forskellige steder inde i næsen, og derfor får man også det bedste resultat hvis trimmeren kommer hele vejen rundt inde i dine næsebor. Vær opmærksom på at når næsehårene gror ud igen kan de være en smule kraftigere end før.

Skriv et svar