Når man er studerende skal leve på et budget

leve på et budget med billige salomon sko

Hvis du ligesom jeg lever på en SU kan det være lidt af en udfordring når man skal ud og købe nyt fodtøj. Fordi det er ikke altid at det der umiddelbart er billigt ud nødvendigvis er det billigste i længden, og at derfor som oftest godt kan betale sig at købe noget ordentlig kvalitet første gang. Købe noget er holder længe og som man er glad for i hele sin levetid og ikke noget billigt juks der går i stykker efter kort tids brug og som man derfor er nød til at kassere til stor irritation for sig selv og til skade for miljøet.

På nettet kan man finde billige kvalitets sko

På nettet fandt jeg denne her hjemmeside der har rigtigt mange billige Salomon sko. Jeg foretrækker selv Salomon sko, da de er i en rigtig god kvalitet, et fint design og så har jeg selv gået med dem i mange år og ved at de holder i op til flere år. Og designet på Salomon sko er så tidløst at det er svært at forskel på sko der er designet for 5 år siden og så den nyeste kollektion fra i år. Det gør at når man så vælger at købe et par sko herinde er man sikker på at de ikke bliver umoderne igen i løbet af en sæson fordi der så i mellemtiden er kommet så nye modeller på markedet i alle mulige farver. Ved at de er så slidstærke kan de også bruges til flere forskellige formål og de er ikke ku begrænset til at man kan cykle i skole i dem. De kan også bruges til at gå lange ture i skoven og ved vandet.

At gå lange ture i skoven og ved vandet

Hvis man ligesom mig godt kan lide at motionere og gå lange ture i skoven og ved vandet, men samtidig er begrænset af det føromtalte SU-budget er det stor fordel at købe et par sko der er vandtætte derved kan du bruge dem på alle tider af året og du kan bruge dem ude i vandet og i en efterårs våd skov hvor bunden er dækket af fugtige blade. Du kan finde inspiration her til et par gode Salomon gore-tex sko. Gore-tex sikre at skoene er helt vandtætte, men samtidig tillader de huden at ånde så du ikke får sure tæer. De vandtætte sko her, kan som de andre Salomon sko også bruges til hverdag. Derved kan de her sko, som måske virker lidt dyre end så mange andre, hurtigt tjene sig selv ind, da det ikke er nødvendigt med så mange forskellige slags sko. Plus at disse her sko er i et tidløst design der holder i mange år, år hvor du kan nå at udtræde og slide adskillige billige sko op så de til sidst ender med at være dyre fornøjelse, end hvis du bare havde købt et par gode kvalitets sko til at starte med.

Skriv et svar