Konfirmation anno 2016

konfirmationsdug

Bestik kommer i alle afskygninger. Store, små, sølv, guld, knive, skeer og gafler. Men det er netop dine ønsker samt assistance fra konfirmationseksperter, der kan skabe de bedste vilkår for dit barns konfirmation. Men der tænker du nok ”herregud, det er da bare bestik”, men der vil vi vove den påstand, at bestik faktisk er det vigtigste ved en konfirmation, fordi det netop er det, man sidder og spiser med i flere timer, og hvis det ikke er behageligt i hænderne, så kan det godt gå hen og blive en kende træls.

Imponer dine gæster og bliv dit barns bedste ven

Hvis pengepungen var i lavvande, så skulle alle gæsterne nok kun have en slags bestik. Men sådan er det ikke, når du handler hos Barakko. Her er kampdygtige priser samt bestik til enhver ret. Bestikket kan simpelthen mætte alle munde. Der lægges selvfølgelig vægt på kvalitet og der bliver ikke noget med, at en gaffel knækker af inde i munden på onkel Arne, der nok skulle have taget en salat i stedet. Hvis du vil have bestik, hvor alle gæsterne siger ”waow” så grib endeligt knoglen og ring Barokko eller besøg blot deres hjemmeside, da du her vil finde en række lukrative tilbud, som med sikkerhed kan hjælpe dig, med den situation du står i.

Sølv eller stål?

Sølv eller stål? Det har en hvilken som helst person nok spurgt sig selv om i løbet af sit liv. Men frygt ej for med disse ord i denne tekst vil der være hjælp at hente omkring, hvilken type bestik du skal vælge til din begivenhed. Om det er svingerklub, polterabend eller begravelse, det er kun fantasien der sætter grænser, når bestikket skal vælges.

Sølv og rustfrit stål føles sådan set som det samme i den utrænedes hånd, men det der mangles i følelse gøres der en verden til forskel i udseende. Sølv har et mere ”shiny” look, mens rustfrit stål er mere mat i farven. Hvis der er noget der siger feinsmecker konfirmation, er det, når alle kraverne samler sig om begivenheden, fordi de kan se alt det lækre sølvtøjs bestik. Rustfrit stål derimod egner sig bedre til de mere casual begivenheder, hvor folk helst ikke skal blive for længe, fordi de er imponeret over dit valg af bestik.

Borddækning er konfirmationens store spørgsmål

Livets største spørgsmål, ikke? Dug til konfirmation er det der sætter standarden, for hvilket humør gæsterne skal komme i. Farver er ikke bare farver, det har noget at sige, om man bruger røde farver eller grønne. Videnskabelige studier mener, at der er en sammenhæng mellem humør og de farver, som man bliver udsat for i længere tid. Grøn kan f.eks. vække jalousi følelser i sindet, og det ville ikke være så heldigt med alle de gaver til konfirmanden. Rød kan vække voldsomme raserianfald hos mænd, som er født i tyrens tegn. Derfor anbefaler vi duge i naturlige farver som f.eks. hvid eller grå. Hvid og grå er de to farver, som er mest inde i tiden, derfor anbefaler vi klart dem, når dit barns konfirmation skal skydes af.

Skriv et svar