Lillys lange liv med mode

lily

Det er eventyrligt at besøge Lilly, der godt nok nægter at afsløre sin rigtige alder, men uden tvivl har levet noget længere og har oplevet mere, end de fleste af os får lov til. Det er en meget slank, rank og smidig dame med helt kort hvidt hår, der smilende lukker døren op og byder varmt velkommen. Allerede i entréen får man en tydelig fornemmelse af, at Lilly ikke er som folk er flest og har et udseende og energi, der er helt anderledes end den typiske folkepensionist.

Lilly voksede op som enebarn af velstående forældre i en tid og et miljø, hvor piger helst skulle bruge deres ungdom på at finde en passende mand og ikke tage en uddannelse. Manden fandt Lilly hurtigt og da han forærede hende et professionelt kamera på deres bryllupsrejse, fandt hun også en karrierevej og blev fotograf. Hendes talent for at fotografere og gode øje for skønhed gjorde hende i løbet af nogle år til en efterspurgt modefotograf med en flot international karriere.

God stil og mode er ikke det samme

Lillys ægteskab varede desværre kun få år, da manden efter kort tids sygdom gik bort. Siden har Lily levet alene og har brugt alt sin energi på sit altoverskyggende interesse i mode og stil. Mange folk forveksler mode og god stil, påpeger Lilly. Der er noget meget myndigt i hendes facon, der ikke gør man er spor i tvivl om, at hun ved præcis hvad hun taler om.

Hele verden har været Lillys arbejdsplads og selvom branchen udefra virker ganske glamourøs, så har det været benhårdt arbejde fra tidlig morgen til sen aften, at tage de helt rigtige billeder til de internationale modemagasiner og reklamekampagner. I dag er kameraet lagt på hylden, men mode fylder stadig meget i Lillys liv og hendes spændende og smagfulde hjem er også fyldt med minder fra en imponerende karriere.

Vi får et lille kig ind i Lillys garderobe, der viser sig at være flere store værelser på villaens første sal. – Jeg er simpelthen ikke god til at skille mig af med noget og så er jeg, på trods af min alder, ret glad for at handle på nettet, griner Lilly og klapper kærligt på en af den mange fyldte bøjlestænger.

Et stil ikon med legesyge

– I virkeligheden burde jeg slet ikke købe mere tøj eller flere sko, men jeg kan slet ikke lade være, når jeg falder over noget smukt, tilføjer hun med sit særlige begejstrede glimt i øjet. Lilly er en kræsen shopper, men har en fuldstændig usnobbet tilgang til mode, der er meget inspirerende.

Hun leger med sin personlige stil og er ikke bange for at eksperimentere.

Lilly hiver spontant en skotøjsæske ned fra en hylde. – Det er mit seneste køb. Jeg er vild med Billi Bi produkter hos Fashion Forrest. Hun viser stolt et par meget smukke højhælede pumps. Fashionforest.dk har i det hele taget en masse gode ting og så slipper jeg for at trave rundt i byen med mine slidte ben, skraldgriner den gamle modefotograf.

Skriv et svar