Indret dig med retro lamper

Lamper er nødvendige. Lamper er meget vigtige. Og så kan de være virkelig fede. Er du med på den fede retro bølge, eller vil du gerne være det, så kunne lamperne være noget af det første, som du sætter dig for at skifte ud.

Lamper sætter prikken over i-et

Dit valg af lamper er faktisk ret betydningsfuldt i forhold til din indretning. Med den rigtige lampe kan du simpelthen sætte den berømte prik over i-et i det rum, som den hænger i.

En lampe skal ikke kun forsyne dig med lys, den skal i høj grad også sætte stilen i rummet. Det vil du tydeligt kunne se, hvis du skifter en lampe ud med en, der er markant anderledes i stilen.

For nogle er lampen så vigtig en del af indretningen, at de vælger den først – og lader så resten af møblement og så videre tilpasse sig lampen.

Find de fedeste retro lamper

Skal du have den ægte vare, når det kommer til retro lamper, så må du dels til lommerne, og dels må du ud at lede efter dem i antikvitetsbutikker eller i nogle bedre genbrugsbutikker. Du kan også være heldig at finde nogle af disse ikoniske lamper på den blå avis.
Nogle lamper er mere sjældne end andre. De mest kendte og sjældne er naturligvis de dyreste. Er du vild med en særlig model, så gå målrettet efter den. Er det en af de mindre sjældne, så kan du faktisk være heldig at finde den til en fin pris.

Find lampen som ny

Mange af de ikoniske gamle lamper er blevet gen-produceret i de seneste år. På den måde kan du få en fed lampe, som er ny, men som har det gamle design.
Der kan være mange gode grunde til at vælge en af de nye. Dels er de billigere, dels fungerer de elektriske dele bedre og dels ser de jo stadig stjernegodt ud.
Hos Retrolamper.dk kan du finde begge kategorier af retro lamper. Du kan dels finde nogle af de originale unikke lamper, og du kan dels finde mange fede gen-producerede lamper.
Led godt og grundigt i det store udvalg, og find den lampe, som vil passe helt perfekt hjemme hos dig.

Tænk på lampens funktion

En lampe er jo så langt fra bare en lampe. Der er jo stor forskel på, om lampen skal lyse et helt rum op eller bare stå eller hænge i et hjørne og være hyggebelysning.
Derfor bør du tænke på lampens funktion, inden du beslutter dig for, hvor lampen skal være.

Typisk har du brug for et godt arbejdslys over dit skrivebord eller anden form for arbejdsbord. Det samme gælder ved den stol, hvor du sidder og læser eller laver håndarbejde.
Over spisebordet foretrækker de fleste at have en lampe, som hverken er for svag eller for stærk.
Der bør også være noget hyggebelysning i rummet, så du ikke anstrenger øjnene for meget ved kun at have en enkelt lampe.
Hav et godt miks af arbejdslys og hyggebelysning i dine rum.

Skriv et svar