Gaveidéer til indflytningsgave

salt

Står du også og skal på besøg hos dit gode vennepar der lige er flyttet i nyt hus og mangler du at få købt en indflytningsgave? Så læs med her og få en idé til hvad du kan give dem.

En smuk stueplante

I har været venner siden 2. klasse og du kan virkelig ikke komme på en god idé til en indflyttergave. Det må gerne både være lidt klassisk og følge traditionen men samtidig må det gerne være moderne og lækkert. En god idé at give kunne være en fin stueplante til det lille hjem. Der er ikke noget der er mere hyggeligt end en smuk plante med flotte blomster når man træder ind ad døren. Det skaber liv og en god stemning i et hvert hjem. Ikke nok med at den kan være utrolig smuk at den er smuk at kigge på, så kan mange typer planter være med til at rense luften for støv og andre små partikler der kan gøre det svært for en hver astmatiker. En plante kan altså være med til at forbedre indeklimaet meget og det er rart at tænke på at alle de kemikalier og partikler der konstant hvirvler rundt i luften kan filtreres fra ved hjælp af en plante. Det kan også være at du har lejet et lokale gennem Colliers og vil skabe lidt liv i det lille kontor. Her bruger man ofte mange timer dagligt og så et godt indeklima er helt essentielt. Det er dog ikke alle planter der har denne evne men særligt planter med store og mange blade er i stand til det. Vælger man at give en stueplante der skal stå i det solrige vindue eller i skyggen i hjørnet er lige meget for alt efter art af plante kan de leve i forskellige typer omgivelser. Nogen kræver at blive vandet ofte, andre kun at blive vandet sjældent. Man kan finde idéer til hvilken typer planter man kan give her. De fleste kvinder vil helt sikkert blive glade for sådan en gave, da indretningen som regel ligger i hendes hænder, men leder man efter en indflytningsgave til den enlige mand, så er det måske en meget god idé at give ham sådan en gave. Det er nemlig ikke altid at mændene har detaljerne for øje når det indretter deres hjem. Så længe der er en sofa, et bord og et fjernsyn, så er indretningen tæt på komplet. Hjælp ham med at få sat det sidste finish på hans hjem og køb ham nogle planter der kan skabe lidt liv.

Den traditionelle gave

Er man den lidt mere traditionelle type der gerne vil holde sig til de gamle og faste traditioner så giv salt i indflyttergave. Enten i for eksempel et glas eller i en saltbøsse. Har man salt med sig ind i sit nyt hjem så mener man ifølge gammel overtro at det bringer det lykke. Og hvem ønsker ikke at bringe lykke og glæde ind i sine bedste venners hjem?

Skriv et svar