De Bedste Studentergaver Til Piger

studentergaver til piger

Ahh, at blive student. Endelig at kunne se afslutningen på 3 års slid og slæb, 3 år med lange aftenener med opgaveskrivning og læsning, 3 år med slid og slæb. Det er nu ved at være slut, og at gå rundt med studenterhuen en varm forårsdag er for mange et af de bedste minder man kan have.

At blive student skal selvfølgelig fejres, og en stor fest er på sin plads. Men hvad giver man en nybagt student? Skal det være noget de kan bruge nu? Noget de kan tage med sig videre? Eller måske bare en kasse studenterøl? Muligheder er der nok af, og det kan være svært helt at vælge hvilken gave der er den bedste, især til piger som jo tit går meget op i ting som tøj og parfume, og derfor er lidt sværere at ramme med den helt perfekte gave. Derfor får du her vores bud på de bedste studentergaver til piger.

En personlig gave

Det bedste er selvfølgelig hvis man kan give en personlig gave. De fleste piger går højt op i sådan noget med minder og relationer, og hvis du kan finde et eller andet i har gjort sammen kan det danne grobund for en rigtig god gave. Det kan måske være at I har været til en koncert sammen hvor du har gemt nogle billetter, måske har du nogle sjove billeder af jer to sammen, eller måske nogle tegninger eller andet hun har lavet da hun var lille.
Det skal du nu finde frem og give på en flot måde. Det kan f.eks. være at du kan lave en lille “mindecollage” som du kan putte i en ramme og give til hende, og som hun så kan tage med sig videre ud i starten af sit voksenliv og hænge op på væggen når hun flytter hjemmefra. Det vil både give glæde når hun modtager den og hver gang hun ser på den. Og har du ressourcer til det kan du jo også give hende lidt penge eller en ting ved siden af, så hun både får en gave til nu og en gave til senere.

Men en personlig gave behøver ikke være noget der handler om jer to specifikt. Det kan også være en gave der lige rammer hende. Tricket her fungerer ekstra godt hvis du skal holde en tale, og kan inddrage gaven. Så kan du snakke om at nu er hun ved at være voksen og skal ud på sit nye liv, og derfor får hun et et-eller-andet som kan hjælpe hende på hendes nye vej. Så bliver den (måske) lidt kedelige gave nemlig fuldt af følelser og kærlighed, og får en helt anden betydning og skaber en helt anden glæde.

Praktiske gaver

Det behøver jo heller ikke at gå op i personlighed det hele, og hvis du måske kun kender studenten lidt mere perifert kan det være lidt for meget at skulle give en meget personlig og rørstrømsk gave.
Så kan du i stedet få god succes med at give en gave der er praktisk og som hun kan bruge til boligen. De fleste studiner flytter hjemmefra omrking det her tidspunkt, og det er de færreste der har alle de ting man skal bruge – og selv hvis de har arvet det meste er det rigtig rart at kunne have sit helt eget, noget der er lidt lækkert.

Det kan f.eks. være el-apparater som en blender eller en el-kedel. Måske ikke de mest ophidsende gaver, men noget der vil blive brugt dagligt.
Det kan også være noget pynte-nips som f.esk. et vægur eller nogle lysestager – eller måske noget service som noget godt salatbestik, en flot skål, eller en designet brødkurv.

Når du skal finde studentergaver til hende er mulighederne mange, men hvis du følger et af ovenstående tips er du sikker på at give en gave der gør glæde.

Skriv et svar