3 ting der bedre kan betale sig at købe på nettet

e-bøger

Efterhånden som nethandlen i Danmark bliver større og større er det kun småting som kioskvarer der ikke kan betale sig at købe på nettet, men der er stadig nogle områder hvor det virkelig er en god ide at svinge dankortet på en hjemmeside frem for den lokale butik. Vi har her fundet 3 ting der bedre kan betale sig at købe på nettet frem for i den lokale butik:

Nummer 1 – garn

Garn har i mange år mest været noget der blev solgt i specialbutikker og på loppemarkeder, men i de seneste par år har en meget stor del af handlen rykket sig online. Og heldigvis for det. Der er nemlig det med garn at det kommer i så mange forskellige farver og typer og kvaliteter (prøv bare at se her hvor mange forskellige de har) at det er tæt på umuligt for en enkelt butik at have det hele. Det gør jo ikke så meget hvis du bare skal have en almindelig grøn, men dem som strikker meget ved at man bliver bidt af det, og så er det altså rart at kunne finde lige præcis den farvevariant i lige præcis den tykkelse og kvalitet man skal bruge.

Nummer 2 – sexlegetøj

Lidt af samme grund som med garn kan det bedre betale sig at købe sexlegetøj på nettet. Udvalget er bare meget større, og så får man også meere for at købe sexlegetøj på nettet. Udvalget er bare meget større, og så får man ogss ei lige præcis den tykkelse og kvaliå mere for pengene da netbutikkerne jo ikke på samme måde skal betale for dyre huslejer og udstillingsvinduer.

Men mest af alt er det rarere at købe sexlegetøj på nettet frem for i butikken fordi det er mere anonymt. Det er langt nemmere at gå ind på lovejoy.dk mens man sidder alene foran computeren end det er at skulle gå ind i en butik og skulle stå og snakke med en ekspedient og komme ud med en pose. Så er det meget nemmere at få tilsendt en brun anonym pakke direkte til sin adresse og undgå spørgsmål og stirrende blikke.

Nummer 3- e-bøger

Den sidste ting på listen er måske lidt snyd – det er nemlig noget som det slet ikke er muligt at købe i fysiske butikker og derfor nødvendigvis må være smartere at købe på nettet. Der er selvfølgelig tale om e-bøger. Men selv hvis der var tale om at man kunne købe dem i butikkerne ville det være smartere at købe dem online alligevel. Tag en bog som f.eks. denne bog om Low Fodmap Diet som man kan købe som e-bog på nettet til 97 kroner. Det er super nemt, du går ind på siden, taster dine oplysninger ind, og 2 minutter efter har du din bog liggende på din computer eller din tabelet, klar til at blive læst.

Og så for bare 97 kroner. Det er det lidt mere besværligt når der er tale om rigtige bøger. De koster mere (der ville sådan en bog koste omkring 197 kroner eller mere) og så fylder de også en del mere. Det er jo fint nok hvis man har masser af plads derhjemme og gerne vil have en masse bøger stående, men hvis man skal have et par bøger med på f.eks. ferie bliver det hurtigt besværligt at skulle bære rundt på flere end en enkelt. Og så bliver bøger også beskidte, kan gå i stykker, kan blive væk og alt sådan noget. Det gør en e-bog ikke. Den ligger bare på computeren, og går computeren i stykker kan du bare downloade den igen når du får en ny.

Det var vores liste over ting der er lidt smartere at købe på nettet –giv gerne dine bud på hvad det ellers kunne være i kommentarerne.

Skriv et svar