3 gode råd til Black Friday

Black Friday har i mange år været en helligdag, som ikke er blevet fejret her i Danmark. Først inden for de sidste ti år har butikkerne taget det til sig, og særligt inden for de sidste par år, er det begyndt at gå helt amok. Dagen stammer oprindeligt fra USA og indleder sæsonen for juleshopping. Det falder altid på dagen efter Thanksgiving, så de fleste amerikanere har fri denne dag og derfor masser af tid til at gå i butikker og shoppe. I USA kan forbrugerne finde vilde besparelser og tilbud i de fysiske butikker, hvor det herhjemme er mere modereret. Man skal som forbruger herhjemme derfor ikke lade sig nare. Det er ikke alle tilbud den dag, der er tilbud. Her er tre gode råd til at finde de rigtige tilbud.

Shop online

Hvis man vil finde de helt gode besparelser, har det vist sig, at man ofte kan gøre dette fra sin egen stue. Traditionelt går dagen ud på at man skal kæmpe med tusindvis af andre mennesker for at få de gode tilbud nede i en fysisk butik. Det er dog ikke tilfældet herhjemme. Man ser i højere grad en tendens til at de bedste tilbud hentes online. Der er selvfølgelig også mange butikker, som kører med gode besparelser i deres fysiske butikker. Hvis man vil have de gode besparelser og samtidig slippe og alt besværet, er det en oplagt mulighed at shoppe online.

Tjek priser flere steder

Flere og flere butikker er kommet med på denne dille i de seneste år, hvilket er en klar fordel for dig som forbruger. Det betyder nemlig en større konkurrence, hvilket ofte vil betyde bedre priser og bedre besparelser for dig som kunde. Hvis du har udset dig en bestemt vare, er det derfor en god idé at tjekke prisen flere forskellige steder. Det er både online, men også i de fysiske butikker. Her kan du også medregne andre faktorer såsom fragtpriser, og dermed finde frem til den bedste pris. Det er aldrig en god idé bare at købe varen det første og bedste sted, man støder på. Kig omkring på andre hjemmesider, og måske er du helt at finde et endnu bedre tilbud.

Lad dig ikke narre

I de seneste år er det gået helt amok med Black Friday. Flere og flere butikker ønsker at være med, fordi de har indset at de ellers mister god omtale. Det er ikke nødvendigvis en god forretning for butikkerne, og derfor skal du være vågen. De gode tilbud er nemlig ikke altid så gode. Der er en tendens til at flere butikker pynter lidt på begrebet tilbud. Således ser man varer, der koster det samme på Black Friday som normalt, men hvor der reklameres med at det er et vildt tilbud. Ligeledes ser man også mange steder at varen lige frem koster mere på Black Friday end normalt. Man skal derfor lige have sin sunde fornuft med sig i forhold til om tilbuddet er realistisk og godt.

Skriv et svar