Sådan kommer du godt i gang med at oddse

kvinde optager fodboldkamp

Oddsning er en sportsgren, som inden for de seneste år har vundet stadig større indpas på den dansk spillescene. Det er fair at kalde det en sportsgren, fordi så mange danskere går op i det på præcis samme måde, som de ville gøre det med en fysisk sport. De bruger tid på at sætte sig ind i taktikken, de følger intenst med i udviklingen inden for den givne konkurrence, de lægger strategi, de satser, og de bruger masser af følelsesmæssig energi på at afvente resultatet. På den måde minder oddsning altså utroligt meget om en rigtig sport.

Der er dog den forskel på oddsning og sport, at man når man oddser ikke er afhængig af sin egen indsats, men derimod er afhængig af andres. Dette er både sjovt, men også stressende. Det handler i høj grad om at kende de forskellige sportshold rigtig godt, og på den måde at kunne forudse, hvad der kommer til at ske i de forskellige kampe imellem diverse hold. Dette er ikke altid lige let, og som ny inden for oddsning har man brug for noget hjælp. Her kommer der derfor nogle gode råd til, hvordan du bedst kommer i gang med at oddse.

Vælg en sportsgren, som du ved noget om

En ting, som helt sikkert er vigtig for din succesrate når du oddser, er om du vælger en sportsgren eller et felt, som du i forvejen er vidende inden for. Vælger du noget helt nyt, fordi du mener at der er penge eller mere sjov i det, så kan du ende ud i en situation, hvor du skal til at bruge rigtig lang tid på at læse om sporten og de forskellige hold og spillere. Det kan også nemt resultere i, at du kommer til at oddse forkert. Et godt råd er derfor altid at vælge en niche, som du allerede kender til.

Er du for eksempel vild med fodbold, så vil oddsning komme nemt til dig inden for denne kategori. Du ved sikkert allerede hvem favoritholdene er inden for de forskellige turneringer, og derfor kan du nemt vurdere vindere og tabere inden for forskellige mash-ups. Samtidig kender du også reglerne, som er gældende inden for denne sport. Det giver dig en kæmpe fordel når du skal vurdere på ting som antal af scoringer, udsmidninger og lignende faktorer under en kamp.

Benyt dig af bonuskoder til oddsning

Rigtig mange steder er det muligt at finde velkomstbonus til odds. Disse bonusser får du som oftest, når du tilmelder dig en oddsning-side online. Bonusserne kan have forskellige former og betingelser, men de har alle til fælles, at de giver dig et økonomisk spark til at komme godt i gang med at oddse. I starten vil du nok opleve at det er lidt svært at finde rundt i det hele, og her er en bonus god, fordi den giver dig et langt større økonomisk råderum end du ellers ville have haft fra begyndelsen.

Skriv et svar