En kærlighedserklæring i soveværelset

love

Der er mange forskellige måder at have sex på. Analt, vaginalt, oralt og mange, mange flere. Mulighederne er endeløse, og det er sjovt at eksperimentere og prøve nye ting af med sin partner eller med sig selv.

Oralsex er vigtigt for et velfungerende forhold

Oralsex er en form for kærlighedserklæring. Det er en tillidserklæring, et løfte om at respektere hinanden. At man udfører oralsex på ham eller hende er en måde, hvorpå man kan vise, at man gerne vil gøre noget rart for dem og opfylde deres ønsker og behov. At man gør det, bruger tid på det, bruger energi på det er en måde at fortælle, hvor meget man holder af den anden person.
Det er meget vigtigt for et forhold, at begge parter føler sig tilfredsstillet og føler, at man får sine behov og ønsker opfyldt. Hvis man ikke føler sig lyttet til, hvis man ikke føler sig respekteret, kan forholdet ikke fungere optimalt.
Hvis den ene part for eksempel elsker at give og modtage oralsex, men den anden part kun elsker at modtage det, vil der komme en ulighed, der kan være svær at få bugt med.

Lighed i forholdet

Den ulighed, der kan opstå, hvis den ene part er villig til at gøre noget for den anden part, men ikke omvendt, kan være rigtig svær at håndtere i et forhold. Det giver nemlig den person, der aldrig nogensinde modtager oralsex en følelse af at være utilfredsstillet og ikke respekteret. Respekt er noget af det allervigtigste overhovedet i et forhold, og dette gælder altså både i og udenfor soveværelset.
Der skal være lighed i mængden af tilfredsstillelse, man i sit fælles sexliv giver hinanden. Hvis ens partner ikke har lyst til at udføre oralsex på en, kan man nemt komme til at føle sig ulækker, skamfuld og usexet. Dette er det sidste, ens partner skal få en til at føle.
Det er altså virkelig vigtigt at man i sit forhold lytter til hinanden og gør meget, for at efterleve hinandens behov og ønsker. Ellers kan sex og oralsex føre til en dårlig stemning, og når den først er der, kan den være meget svær at komme af med igen.

At have sikker oralsex

Når man så endelig skal udføre oralsex, er det meget vigtigt at gøre det på en sikker måde. Med slikkelapper fra Openworld sikrer man sig, at man kan gå ned på sin partner uden at få en ubehagelig overraskelse bagefter. Sexsygdomme er noget, man skal tage alvorligt og værne sig imod. Slikkelapper er en rigtig god måde, hvorpå man kan dyrke oralsex på en god og autentisk måde, uden at man risikerer at blive smittet med alverdens sygdomme og bakterier. Det skal være sexet at beskytte sig mod sexsygdomme, og det er det heldigvis med slikkelapperne. De er nemlig meget tynde, så derfor forsvinder følelsen ikke, når man bruger dem. Den autentiske følelse er afgørende, og det sikrer det tynde materiale.

Skriv et svar