Den bedste måde at klippe dit skæg

den bedste måde at trimme skægget

Der er noget særligt mandigt over et smukt og velplejet skæg. Selvom du har et ønske om at anlægge fuldskæg, kan du nemlig ikke bare lade skægget gro. På den måde er skægget præcis ligesom det hår, der gror en smule længere oppe på hovedet.

Hvis ikke man studser det til i ny og næ, så bliver det ujævnt, filtret og decideret grimt. Hvis du har et stort fuldskæg eller er ved at få det, så er det derfor vigtigt, at du nogle gange går det i bedene med en saks eller lignende.

Hvis du vil undgå at dit skæg bliver glansløst og stift, skal der dog også andre midler til. Det kunne for eksempel være en skæg- olie eller shampoo. Produkter som du giver skægget under eller efter et bad, som rent kemisk går ind og hjælper skægget

Trim dit skæg med en elektrisk skægtrimmer

Selvom du ikke nødvendigvis går efter skovhuggerlooket med et langt og fyldigt fuldskæg, så er det alligevel vigtigt, at du tager dig godt at dit skæg. Du behøver måske ikke at bruge en masse produkter, hvis dit skæg ikke er så langt. I stedet bør dit fokus i højere grad være på, hvordan du klipper og trimmer det.

Selv hvis du bare gerne vil have skægstubbe, kan du nemlig ikke længere bare købe de billige engangsskrabere i supermarkedet. I stedet vil det være en god ide at anskaffe sig en skægtrimmer.

En skægtrimmer er elektrisk og kan hurtigt og effektivt klippe dit skæg i enhver ønsket længde. Hvis du ikke ønsker, at dit skæg bare skal have den samme længde overalt på ansigtet, kan du også godt bruge skægtrimmeren. Det kræver bare en sikker hånd og en smule mere træning.

Selv hvis du gerne vil have overskæg eller et gedeskæg, så er en elektrisk skægtrimmer den oplagte måde at trimme dit skæg på. Du bør dog være opmærksom på, at de findes i vidt forskellige kvalitets- og prisklasser.

Med prisen varierer drifts- og opladnings tiden for eksempel, men hvis du alligevel kun barberer derhjemme, er det ikke så vigtigt. Trimmelængden og hvor mange indstillinger der er kan imidlertid have afgørende betydning alt efter hvilken stil, du går efter. Klik her for at læse endnu mere om skægtrimmere.

En professionel barbering

Du kan også fra tid til anden få en professionel barber til at klippe dit skæg. Han kan rette op på alle de små fejl, som du dagligt laver, når du selv skal trimme skægget. På den måde kan han få dig til at se ekstra skarp ud.

Desuden er det bare utroligt lækkert at kunne læne sig tilbage og lade en anden barbere sit skæg. Det er en nærmest luksuriøs oplevelse, som enhver man burde opleve mindst en gang i sit liv. Sådan en løsning er dog også dyr, og det er bestemt ikke noget, man gør hver dag eller bare ugentligt.

Skriv et svar