Besøg byen som du kun har set fra fjernsynet

new york

Du sidder klistret til dit fjernsyn flere timer om dagen, hvilket har sine fordele og ulemper. Ulemperne er, at du kunne bruge din tv-tid på noget fornuftigt, som kunne være arbejde, motion, hygge med familien eller andet. En fordel som du opnår ved, at se fjernsyn er, at du får set noget godt og underholdende i flere timer, og god underholdning med sine serier er altid rart. Når du ser dine serie, er der garanteret en by, der går igen og igen. Byen er New York, og det vidste du nok allerede. Har du nogensinde besøgt byen, eller har du nøjes med at se den på den lille flimmerkasse. Dette mener vi, at du skal lave om på, og faktisk tage familien under armen og ellers så afsted til USA.

New York skal man opleve

Byen sover aldrig, siger man, og dette er da også fuldstændig rigtigt. Den her by emmer af liv, og det er uden tvivl en oplevelse værd. Det er noget helt andet at opleve det i virkeligheden end at se New York på din lille skærm. Byen er for det første enorm, og du kan umuligt opleve det hele på en gang. Der er simpelthen for meget, men du skal altså der over, og se hvad der foregår i den her by. Byen har omkring 8,4 millioner mennesker, og jeres familie burde altså bestille nogle flybilletter til New York hurtigst muligt, så I kan opleve kulturen samt miljøet i byen. Byen sover som sagt aldrig, og hvis I en aften vælger at spise lidt sent ude, så vil I nok føle, at I befinder jer midt på et diskotek. Om aftenen og natten lyser hele byen op, og man skulle tro, at de hver aften holdte et lysshow – dette er dog ikke tilfældet, det er bare New York.

Ting du SKAL se i New York

Udover de mange muligheder for shopping og mad, som du kan finde rundt i byen, skal du altså også opleve nogle af de mange ting, der bydes på her. Times Square skal i bare ind på, da i skal føle hvordan det er i midten af alt. Det er her kuglen dropper hvert år nytårsaften, og når dette sker er pladsen helt fyldt ud – forestil jer det, når i står der. Dette er dog langt fra det eneste i skal se, fordi i skal også se den ikoniske frihedsgudinde, som man ser på næsten alle film. Det samme gælder den enorme Empire State Building, som også er et unikt syn. Vil I dog også prøve noget i en lidt anden retning, er Central Park Zoo et godt bud. Dette er en enorm zoologisk have, hvor de har alt, og derfor er den klart et besøg værd, hvis du og familien elsker dyr.

New York er en dyr by, men derfor behøves rejsen ikke at være ekstrem dyr. Find nogle billige flybilletter her, så I på den måde kan spare lidt penge på rejsen. De sparede penge vil I kunne nyde, når først I er havnet midt i The big Apple.

Skriv et svar