Kontor stole mens man ser fodbold

ser fodbold

Når man sidder på arbejdet kan man godt nogle gange have lyst til at se noget fodbold samtidig. I hverdagen er det ikke så tit det sker, for her spilles kampene jo ofte om aftenen, men når der er store turneringer kan det godt være at der også er kampe i løbet af dagen. Det ser man ofte når der f.eks. er VM og kampene spilles på den anden side af jordkloden – der var f.eks dengang der var VM i Japan og Sydkorea, hvor at man blev nødt til at tage fri for arbejde hvis det var man gerne ville se kampene (og det ville man jo gerne – tænk hvis man var blevet nødt til at gå glip af kampen hvor Danmark sendte de forsvarende verdensmestre Frankrig ud af turneringen med et nederlag på 2-0).

Men det er også muligt at kombinere de to ting, at blive siddende i sine kontor stole mens man ser fodbold, sådan at man kan blive på arbejdet og stadig få lavet lidt, men samtidig også se lidt bold. Det kigger vi mere på her.

Hvilke kontor stole er gode?

Det er jo sådan at kontor stole kommer i mange forskellige størrelser og former, og det er ikke alle kontor stole der er lige gode at se fodbold i. Og det er noget der er værd at overveje når man skal ud at købe sin kontor stol. Man kan nemlig godt komme til at købe nogen som bare er lavet til at sidde i og arbejde med, og den slags kontor stole kan jo også godt være fine nok, men man skal gerne ud at finde noget som man også kan se fodbold i. Og her er der flere kategorier af kontorstole man kan overveje.

Chef kontor stole

Hvis man har pengene til det skal man helt klart overveje om ikke man skulle købe sig en chef kontor stol. Det er en kontor stol hvor der ikke er sparet på noget. Materialerne er fantastiske, designet er super flot (og meget imponerende, det er den slags stol som folk kommenterer på når de kommer ind på kontoret), og så sidder man bare utroligt godt i den kontor stol. Ulempen kan måske være at man sidder så godt i den at hvis man først går i gang med at se fodbold kommer man ikke til at få lavet meget arbejde fordi man får lænet sig godt tilbage og ser fodbold – men det er jo så den pris man må betale for at have sådan en fod kontor stol, og det går nok at man holder de to gange 45 minutters pause.

Det skal du huske ud over kontor stole

Det er vigtigt at have gode kontor stole når man skal se fodbold, men hvis du for alvor vil lave en fed stemning er der et par ting du kan gøre der ud over. Det første er at du skal sørge for at de andre på arbejdet også er med på den, sådan at det her med at se fodbold er noget i gør sammen og ikke noget hvor I sidder med hver jeres lille kontor stol og hver jeres skærm.

Det kan man f.eks. gøre ved at man har en eller anden konkurrence hvor man prøver at gætte hvem der vinder kampen, og den der gætter rigtigt må så sidde på vinder kontor stolen resten af dagen.

Eller man kan sørge for at pynte sine kontor stole med de hold man holder med, det er også ret sjovt.

Der er i hvert fald masser af muligheder for at se fodbold fra sine kontor stole, så det er bare om at komme i gang med det.

Skriv et svar