Bestil Din Skiferie Allerede Nu

skiferie

Her kommer et lille sommertip. Eller det vil sige, faktisk har det overhovedet ikke noget med sommer at gøre. Det handler nemlig om sne og kulde og is. Og ski. Vi danskere elsker nemlig at tage på skiferie, og for mange familier er det blevet en fast tradition at tage på skiferie i uge 7 når der er vinterferie. Og det ved både flyselskaber og skisportssteder godt, så derfor sætter de selvfølgelig priserne højere i den uge. Men her får du et lille tip der gør at det måske ikke bliver så dyrt alligevel.

Du skal nemlig bestille din skiferie allerede nu. Ahva? Nu? Vil du måske sige, og det er da også lidt sjovt at skulle kigge på skihytter og snebjerge når man ligger der på stranden og nyder den danske sol. Men det er der faktisk en lang række gode grunde til.

Du får billigere flybilletter

Flyselskaberne er smarte. De ved godt hvordan man tjener penge og de har mange års erfaring i at skrue på tingene sådan at de tjener så mange penge som muligt. Og en af de ting de har fundet ud af virker godt er at sætte de billige flybilletter til salg først, og så lade prisen stige jo tættere man kommer på afrejsedato.

Det kan du bruge til din fordel. Ved at bestille din 2016 skiferie allerede nu kan du nemlig få fat i de billige billetter før alle andre. Det kræver selvfølgelig at du ved hvor du gerne vil hen, men har du rejst på skiferie mange gange før er det nok ikke et problem. Ellers kan du altid vælge en af de populære destinationer. Og det gode er at du heller ikke behøver bekymre dig for om der er plads nok på skisportsstedet når du bestiller i så god tid.

Du får en billigere skihytte

Uanset om du vil have din egen skihytte eller om du vil bo på en form for hotel eller hostel får du det billigere jo tidligere du bestiller. Hotellerne gør nemlig det samme som flyselskaberne og tager imod de tidlige bestillinger lidt billigere fordi det giver dem en tryghed at vide at nogle af pladserne allerede er reserveret.

Og ikke nok med at du får det billigere, du får også de bedste værelser. Du får selvfølgelig ikke en suite uden at betale ekstra for den, men hvis du beder om at få f.eks. et værelse med udsigt eller et der ligger lidt væk fra larmen kan de jo dårligt sige nej -hele hotellet er jo ledigt.

Husk at bestil en afbudsforsikring

Der er en enkelt lille ting man skal huske når man bestiller rejser så langt ud i fremtiden, og det er at der jo altid er en risiko for at man ikke kommer af sted. Risikoen er der selvfølgelig altid, man kan falde og brække benet dagen før man skal med flyveren, men den er ekstra stor når man bestiller så lang tid i forvejen.

Derfor er det en rigtig god ide at bestille e afbudsforsikring. Det fungerer på den måde at man når man køber sin flybillet eller lejer sin hytte betaler lidt ekstra for at få lov til at kunne annullere ordren. Det koster så lidt ekstra her og nu men hvis man så brækker benet, bliver uvenner med den man skulle rejse sammen med, får et nyt job og derfor ikke har ferie eller bare slet og ret ombestemmer sig, ja så kan man altså godt få pengene igen fra sin bestilling. Og det er jo meget rart – og samlet set er det stadig billigere end at vente med at bestille.

Skriv et svar